Ha nem csak szolizni akarsz, hanem banulni is

D-vitamin

2

6

Csokicső tulajdonságok

A „csokicsövet” hamisítják! Mi pedig büszkék vagyunk rá!

Talán egy két kivétellel állíthatjuk, hogy szinte minden hazai szoláriumforgalmazó (tisztelet és köszönet a kivételnek!) próbált már értékesíteni csokicsőként nem csokicsövet! Ha „csokicső” kifejezéssel reklámozódik egy nem is „csokicső” és közjegyző jelenlétében az eladó azt állítja „igen ez a mi csokicsövünk” az véleményünk szerint hamisítás! Bár, ha megkérdezzük a hamisítókat biztos tudnak valami szánalmas indokkal érvelni, de abban az estben, amikor egy év alatt több alkalommal is bizonyíthatóan elkövetik ezt a tevékenységet, akkor szerintem ezt folyamatos hamisításnak lehet nevezni. Persze a jog erre számos megfelelő kifejezést alkalmaz, de lássuk be azért ezt kimagyarázni olyan cégeknek, akik a korrektségüket és tisztességüket hirdetik, picit nehéz lesz.

Szóval mivel a számos visszajelzést kaptunk a megtévesztésekről, 2012 eleje óta közjegyzői próbavásárlásokat és hitelesítéseket készíttetünk a törvényszegésekről. Az állításaink, hogy hamisítják és a csokicső professzionalitását próbálják meglovagolni, tényszerű!

A nagyobb probléma azonban az, hogy azok a szolárium üzemeltetők, akik csokicső néven vásároltak az eredetihez képest félárú csöveket rendszerint csokicsöves szoláriumként próbálják eladni a szolgáltatásukat. Emiatt sajnos számos visszajelzést kapunk a rajongói oldalunkon, hogy az erős leégésektől a „semmit nem barnultam 15 perc alatt” reklamációkig minden előfordul, de amikor komolyabban utánanézünk, kiderül, hogy nem is csokicsővel szoláriumozott a vendég. Ezzel a megtévesztéssel napi szinten több száz szoláriumozót tévesztenek meg hazánkban és rombolják a csokicső hírnevét. De ezt majd megoldja a bíróság és a Gazdasági Verseny Hivatal!

Azért indítottuk a „hamisítvány vadászat” című akciónkat, hogy megvédjük azokat a szoláriumozókat akiket nap mint nap átvernek és figyelmeztessük a szolárium üzemeltetőket a lehetséges következményekről.

Ezzel szerintem semmi baja nincs senkinek, aki nem hamisít!

Mindenkinek azt javasoljuk aki főleg vagy kizárólag csokicsöves szoláriumba szeretnének szoláriumozni, mielőtt befekszenek (bedőlnek) a szoláriumba, ellenőrizzék a feliratot a csöveken és ha nem Chocolate Brown feliratot találnak rajta, ne hagyják magukat megtéveszteni!

Az átverések az elmondások és közjegyző által tanúsított próbavásárlások alapján:

  • Choco Love,
  • Choco Bronze,
  • Choco Latte X-tra Dark,
  • és legújabban: Chocolate HOT EU 0.3

Felhívjuk minden szoláriumstúdió és forgalamazó figyelmét, hogy abban az esetben, ha nem Chocolate Brown csokicsövük van, Ne HASZNÁLJÁK a védjegy oltalom alatt álló CSOKICSŐ kifejezést, mert amennyiben az a tudomásunkra jut és igazolhatóvá válik, haladéktalanul jogi eljárást indítunk!


Szerzői Jogok | Nyitóoldal | Árlista | Marketing | Csokicső térkép | Kapcsolat

A www.csokicso.hu weboldal tulajdonosa a Sun System Szolárium Nagykereskedés. © Minden jog fenntartva!

Kiemelten felhívjuk a versenytársak figyelmét, hogy az oldal tartalma, gondolatai, példái és eszmefuttatásai szerzői jogvédelem alatt állnak!
Amennyiben ezzel hasonlót vélünk felfedezni bármely versenytársunk írott, nyomtatott vagy elektronikus formájú megjelenésében, haladéktalanul és felszólítás nélkül jogi eljárást indítunk!