Ha nem csak szolizni akarsz, hanem banulni is

D-vitamin

2

6

Csokicső tulajdonságok

Teljesitmenycsökkentés medium csővel

A Medium HOT! sugárzása az Eritéma görbe "feletti" UV-A tartományban kiemelkedő a szolárium csövek között. Az UV-A tartomány növelése csak kis mértékben emeli az Eritéma, azaz a hatóság által elleőrzött készülék intenzitást. Ez hatékonyabb barnulást tesz lehetővé, és nagy mértékben növeli a csp élettartamát. A Medium csövek elektromos teljesítményének csökkenésével elérhető a 0,3W/m2 szabványnak való megfelelés. A Medium lámpa Eritémája a névleges teljesítményen 0,6-0,7 Eritéma között mozog, ám ha a névleges teljesítményt a felére csökkentjük, az Eritéma is a felére csökken, ami a 0,3 körüli értéket eredményezi. A lámpa ilyen jellegű felhasználása azonban leginkább a készülék villamos fogyasztásában nyilvánul meg, ugyanis ezzel az extrázással a villanyszámla is a felére csökkenthető. A technológia alkalmazását a legnagyobb gyártók (HAPRO, Luxura, Ergoline, UWE, Megasun) már több, mint tíz éve hatékonyan alkalmazzák.


Szerzői Jogok | Nyitóoldal | Árlista | Marketing | Csokicső térkép | Kapcsolat

A www.csokicso.hu weboldal tulajdonosa a Sun System Szolárium Nagykereskedés. © Minden jog fenntartva!

Kiemelten felhívjuk a versenytársak figyelmét, hogy az oldal tartalma, gondolatai, példái és eszmefuttatásai szerzői jogvédelem alatt állnak!
Amennyiben ezzel hasonlót vélünk felfedezni bármely versenytársunk írott, nyomtatott vagy elektronikus formájú megjelenésében, haladéktalanul és felszólítás nélkül jogi eljárást indítunk!