Elköltöztünk

2019-es újdonság: Chocolate Brown MIX

Ha nem csak szolizni akarsz, hanem banulni is

Csokicső Hivatalos Facebook oldal

A Sun System Kft. szerzői jogai

 • A Sun System Kft. honlapjának, a www.csokicso.hu és www.chocolatebrown.hu weboldalnak teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll.
 • A honlapokon található képeket, fotókat, grafikai elemeket, szöveges tartalmakat, programokat, számítógépes alkalmazásokat, eljárásokat, dokumentációkat, adatstruktúráját hazai és nemzetközi szerzői jogok védik. Ezen tartalmak közlése, feldolgozása esetén a pontos adatforrás megjelenítése mellett a Sun System Kft. előzetes írásbeli engedélye szükséges.
 • A weboldalak tartalmát látogatóink letölthetik, képernyőjükön megjeleníthetik, kinyomtathatnak oldalakat, de azokat nem sokszorosíthatják, nem jeleníthetik meg interneten. A felhasználók a portál tartalmát, illetve annak részeit kizárólag saját felhasználásra, személyes célra alkalmazhatják. A felhasználók egyéni megszólalásaiért a Sun System Kft. nem vállal felelősséget, de azokat saját hatáskörén belül egyedi elvek alapján szűri. A Fórumon való hozzászólásokat moderálja.
 • Tilos a Sun System Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül a honlapok bármely részét, adatát kereskedelmi forgalomba hozni, feldolgozva értékesíteni, azok felhasználásával anyagi, erkölcsi, illetve egyéb, anyagiakban nem mérhető bármely jellegű profitot eredményezni. Továbbá tilos a Sun System Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát többszörözve terjeszteni, adatbázisban tárolni, technikai művelet segítségével bármely részét nyilvánosságra hozni, illetőleg akár változatlan formában újraközvetíteni.
 • A CSOKICSŐ © és a CHOCOLATE BROWN © elnevezések védjegyek; a Sun System Kft. kizárólagos tulajdonát képezik, ezért felhasználásuk írásbeli engedélyhez kötött. A fenti elnevezéseket senki nem használhatja fel gazdasági, üzleti célra, megtévesztésre vagy a társaság illetve a tulajdonosok és a honlap kárára, lejáratására.

Hivatkozások a weboldalra

 • A Sun System Kft. kizárólag akkor járul hozzá a weboldalaira mutató internetes hivatkozás (link) elhelyezéséhez, ha a linket tartalmazó weboldal témája nem erotikus és összeegyeztethető az alkotmányos jogrenddel.
 • A weboldal egyes oldalai abban az esetben láttathatóak más honlap részeként, ha a hivatkozás során a kiválasztott aloldalnak sem a szerkezetében (beleértve a fejlécet is), sem a tartalmában nem történik semmiféle változtatás.

A Sun System Kft. fenntartja a jogot az aloldalak címének (URL-jének) megváltoztatására.

Felelősségvállalás

 • Az oldalakon szereplő linkek egy része más honlapokra vezet, melyeket esetenként más tulajdonosok üzemeltetnek, ezért a Sun System Kft. nem garantálja és nem felel azok tartalmáért és elérhetőségéért.
 • A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de kizárják felelősségüket bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkezése esetén.
 • A felhasználók egyéni megszólalásaiért a Sun System Kft. nem vállal felelősséget, de azokat saját hatáskörén belül egyedi elvek alapján szűri. A Fórumon való hozzászólásokat cenzúrázhatja és cenzúrázza.
 • Bármely a fórumon megjelenítendő tartalmat tetszés szerint törölhet ill. már megjelenített tartalmak megjelenési idejét is befolyásolhatja.

Hirdetés és szponzorálás

 • Az oldalak tartalmazhatnak hirdetést, vagy szponzorok által elhelyezett egyéb tartalmakat. A hirdetők és a szponzorok felelősek az általuk megjelenített információ hitelességéért és jogi megfeleléséért. A Sun System Kft. minden ezzel kapcsolatos felelősséget elhárít magától.
 • A látogató elismeri, hogy az általa e-mailben, vagy weboldalainkon keresztül rendelkezésre bocsátott írásos anyag egyúttal nyilvánosságra kerülhet, s azt a Sun System Kft. részben, vagy egészben közzéteheti, tartalmát felhasználhatja. Ezzel vállalja, hogy nem kezdeményez jogi eljárást a Sun System Kft. ellen a felhasználás miatt, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja a Sun System Kft.-t.
 • A szerzői jogokat sértő cselekmények az elkövető polgári, illetve büntetőjogi felelősségének megállapítását vonják maguk után.

A fentiek megsértése esetén a Sun System Kft. erre állandó megbízással megbízott Dr. Farkas Andrea Ügyvéd, ügyvédi irodája, azonnali hatállyal jogorvosalathoz folyamodik, melyben a kártérítésen kívül az ügyvédi költséget és a perköltséget is a jogsértő(k)re terheli. Az írásbeli hozzájárulások kérését a info@szolariumok.hu e-mail címre várjuk!

2009.01.01. Budapest, Sun System kft.


Szerzői Jogok | Nyitóoldal | Árlista | Marketing | Csokicső térkép | Kapcsolat

A www.csokicso.hu weboldal tulajdonosa a Sun System Szolárium Nagykereskedés. © Minden jog fenntartva!

Kiemelten felhívjuk a versenytársak figyelmét, hogy az oldal tartalma, gondolatai, példái és eszmefuttatásai szerzői jogvédelem alatt állnak!
Amennyiben ezzel hasonlót vélünk felfedezni bármely versenytársunk írott, nyomtatott vagy elektronikus formájú megjelenésében, haladéktalanul és felszólítás nélkül jogi eljárást indítunk!