Elköltöztünk

2019-es újdonság: Chocolate Brown MIX

Ha nem csak szolizni akarsz, hanem banulni is

Csokicső Hivatalos Facebook oldal

A csokicsövek megfelelnek az RoHS szabványnak!

Na jó, de mi is az az RoHS???

Az Európai Unió 2006. július 1-vel életbe léptette a veszélyes anyagok használatának korlátozását az elektronikai készülékekben és alkatrészekben, környezetvédelmi megfontolásból. 6 elemnek, illetve vegyületnek az alkalmazását tiltotta meg, vagy maximalizálta. A rendelet bevezetése fokozatosan történt, a világítástechnikával kapcsolatos – közte a szolárium csövekre vonatkozó – előírások 2012. január 01-től érvényesek. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a gyártók nem hozhatnak forgalomba az Unió területén belül olyan, ennél későbbi gyártásból származó terméket, amely nem felel meg az előírásoknak! A lámpaipart elsősorban az ólom (Pb), és a higany (Hg) felhasználható mennyiségének korlátozása érinti.

A Havells Sylvania – a Sun System Kft beszállítója – független minősítő cégek által igazoltan deklarálta, hogy az európai gyártók közül elsőnek, már 2011-ben megoldotta a feladatot, így minden gyártmánya maradéktalanul megfelel ennek a rendkívül fontos direktívának.

Ez tehát azt jelenti, hogy minden Chocolate Brown lámpa részévé vált a környezettudatos gondolkodásnak, és teljes joggal továbbra is látható rajta a CE jel!

Vajon minden gyártó és forgalmazó elmondhatja ezt magáról? Ez most a nagy kérdés.


Szerzői Jogok | Nyitóoldal | Árlista | Marketing | Csokicső térkép | Kapcsolat

A www.csokicso.hu weboldal tulajdonosa a Sun System Szolárium Nagykereskedés. © Minden jog fenntartva!

Kiemelten felhívjuk a versenytársak figyelmét, hogy az oldal tartalma, gondolatai, példái és eszmefuttatásai szerzői jogvédelem alatt állnak!
Amennyiben ezzel hasonlót vélünk felfedezni bármely versenytársunk írott, nyomtatott vagy elektronikus formájú megjelenésében, haladéktalanul és felszólítás nélkül jogi eljárást indítunk!