Elköltöztünk

2019-es újdonság: Chocolate Brown MIX

Ha nem csak szolizni akarsz, hanem banulni is

Csokicső Hivatalos Facebook oldal

Milyen veszélyek leselkedhetnek rátok a szoláriumban?

A legfontosabb dolog a megelőzés és a mértékletesség. Ha túlzásba viszitek a szolizást, leéghettek, ami rendkívül káros. Fontos a megfelelő szoláriumozási időt meghatározni a szakképzett pultos személyzettel közösen. Minden esetben egyeztessetek tehát a személyzettel, ugyanis fontos szerepet játszik, hogy mikor szoliztatok, vagy napoztatok utoljára. Mert ha pl. 2-3 hétnél régebben, az olyan, mintha előlről kezdenétek a barnaság „építését!" Ebben az esetben kezdetben maximum 6 percet szolizzatok!

A csokoládébarna bőrszín elérése lassú folyamat, legalábbis lassabb, mint gondoljátok, így mindenképpen szükség van a türelmetekre.

Az 1. bőrtípusba tartozó, tehát fehér bőrű, vörös vagy szőke hajú, világos szemű, sok anyajeggyel vagy szeplővel rendelkező személyeknek a szolárium használata (a leégés kockázata miatt) szigorúan tilos! Az ebbe a típusba tartozó vendégeknek a leggyengébb szoláriumot, de a napozást is el kell kerülni; az ő esetükben inkább az önbarnító tartalmú kozmetikumok használata a javasolt.

A 2-es és 3-as bőrtípusba tartozóknak is meg kell érteni azonban, hogy ne akarják a folyamatot sem hosszabb szolizási időkkel, sem sűrűbb szolizással befolyásolni, mert a leégés lehetőségének a veszélyét el kell kerülni! A leégés komoly bőrbetegségek kialakulásához vezethet, akár bőrrákot is okozhat, szóval nem játék.

A jogszabályi előírásoknak megfelelő készülék is kizárólag csak akkor biztonságos, ha megfelelő barnítási időket alkalmaztok, és betartjátok a vonatkozó szabályokat.


Szerzői Jogok | Nyitóoldal | Árlista | Marketing | Csokicső térkép | Kapcsolat

A www.csokicso.hu weboldal tulajdonosa a Sun System Szolárium Nagykereskedés. © Minden jog fenntartva!

Kiemelten felhívjuk a versenytársak figyelmét, hogy az oldal tartalma, gondolatai, példái és eszmefuttatásai szerzői jogvédelem alatt állnak!
Amennyiben ezzel hasonlót vélünk felfedezni bármely versenytársunk írott, nyomtatott vagy elektronikus formájú megjelenésében, haladéktalanul és felszólítás nélkül jogi eljárást indítunk!