Ha nem csak szolizni akarsz, hanem banulni is

D-vitamin

2

6

Csokicső tulajdonságok

Milyen veszélyek leselkednek rátok a szoláriumban?

Az egyetlen és legfontosabb dolog a megelőzés és a mértékletesség. Ha túlzásba viszitek a szolizást, leéghettek, ami köztudottan egészségtelen. Semmi mást nem kell tennetek, csak megfelelő szoláriumozási időt választani a szoliban. Ezt úgy tudjátok biztonságosan beállítani, ha tudjátok mikor szoliztatok vagy napoztatok utoljára. Ha 2-3 hétnél régebben, az olyan, mintha elölről kezdenétek a barnaság építését. Íly módon maximum 6 percet szolizzatok! (ezek a számok a csokicsövekre vannak beállítva, de abból nem lesz baj, ha minden más esetben is betartjátok) Az esztétikus bőrszín elérése lassú folyamat, legalábbis lassabb, mint gondoljátok, így mindenképpen szükség van a türelmetekre. Ne akarjátok a folyamatot, sem hosszabb szolizási időkkel, sem sűrűbb szolizással befolyásolni, mert nem érdemes! A leégést minden esetben el kell kerülni, mert tudjátok, csak az ésszerű mértékű szoláriumozás lehet egészséges!


Szerzői Jogok | Nyitóoldal | Árlista | Marketing | Csokicső térkép | Kapcsolat

A www.csokicso.hu weboldal tulajdonosa a Sun System Szolárium Nagykereskedés. © Minden jog fenntartva!

Kiemelten felhívjuk a versenytársak figyelmét, hogy az oldal tartalma, gondolatai, példái és eszmefuttatásai szerzői jogvédelem alatt állnak!
Amennyiben ezzel hasonlót vélünk felfedezni bármely versenytársunk írott, nyomtatott vagy elektronikus formájú megjelenésében, haladéktalanul és felszólítás nélkül jogi eljárást indítunk!