Elköltöztünk

2019-es újdonság: Chocolate Brown MIX

Ha nem csak szolizni akarsz, hanem banulni is

Csokicső Hivatalos Facebook oldal

Gyakran Ismételt Kérdések szolárium stúdiók részére

Az alábbiakban a stúdiók részéről legtöbbet előforduló kérdésekre próbálunk választ adni.

Miért nem ajánlják a „magán” szolárium szerelők a Csokicsövet?

Mert mindenkinek első a pénz! Általában a viszonteladók azt a lámpát ajánlják, melyen a legnagyobb hasznot tudják létrehozni! De ez teljesen normális! Sajnos vannak a piacon olyan lámpák is, amin egy viszonteladó akár 1200-1400 forint hasznot is tud keresni lámpánként. A szolárium cső gyártók sok minőséget tudnak gyártani. A gyártási minőség összefügg az előállítási árral. A Csokicsövek alapanyaga, minősége, paraméterei a jelenleg elérhető legmagasabb minőséget képviselik.
Így sajnos az előállítási ára is lényegesen magasabb, mint más csöveké. Egy minőségi termékből ezért nem lehet óriási kedvezményeket adni. Ezért érthetően mindenki főleg azt ajánlja, amin a legtöbb a haszna!

Miért nincs a Csokicsőből ÓRIÁSI kedvezmény?

Mert ez egy német gyártmányú prémium szolgáltatást és paramétereket nyújtó szoláriumcső!
A magyar emberek néha még hisznek a csodákban és azt hiszik a professzionális termékekre is lehet óriási kedvezményt adni, de sajnos ez nem igaz. Mivel ez a szoláriumcső egy kiváló minőségű német termékek, ezáltal a listaára is magasabb. A kedvezmény és a minőség szoros összefüggésben állnak.
Az olcsó termékeknek az ára a jó, a kiváló termékeknek pedig a minősége jó!

Hogyan létezik, hogy más szolárium csövekre egy viszonteladó is tud adni 20-30-40% kedvezményt?

Vannak olyan szolárium csövek a hazai piacon, melyek előállítási ára rendkívül alacsony. Az ilyen csöveket a gyártók akár 700-800 forintos nettó áron is értékesíthetik a megrendelőknek. A megrendelő, főforgalmazó azonban a lámpa árát „felteszi” a prémium minőségű lámpák árára, kb. nettó 3200-3400 Ft-ra, ezáltal óriási, akár 50%-os kedvezményt is kényelmesen tud adni egy szolárium üzemeltetőnek. Mindezt úgy, hogy a befektetett összeget útközben megnégyszerezte. De ezek a lámpák 1400-1500 forintos áron kerülnek a viszonteladókhoz, akik 1000 forint/db haszonnal is játszva adhatnak 20-30% kedvezményt. Már csak egy elgondolkodtató kérdésünk van, mekkora összegbe kerülhet a gyártónak egy 700 forintos lámpa, aminek 4200 Ft a bruttó utcai vételára? (300 forint???)

Mit tegyek, ha anyagi helyzetem nem engedi, hogy Csokicsövet tegyek a készülékembe?

Erre két variációt is szoktunk ajánlani!

Ha Ön úgy gondolja, nagyban előre lendítené a szoláriumnak a forgalmát, ha magasabb szolgáltatást nyújtana, keresse meg csőértékesítő kollégáinkat és kérjen ajánlatot.

Amennyiben úgy érzi, hogy az ár meghaladja lehetőségeit, iratkozzon fel hírlevél szolgáltatásunkra és figyelje akcióinkat, rendezvényeinket.

Ha Ön úgy gondolja, hogy a Csokicső csak egy jó marketing, és úgysem tudná előre lendíteni az Ön szolgáltatását, akkor véleményünk szerint maradjon az előzőekben használt, bevált csöveknél. És ha arra nagyobb kedvezményt szeretne kapni, említse meg a jelenlegi beszállítójának, hogy komoly szándéka van Csokicsövet vásárolni és kérjen akár 40%-os kedvezményt az eddig használt csöveire!


Szerzői Jogok | Nyitóoldal | Árlista | Marketing | Csokicső térkép | Kapcsolat

A www.csokicso.hu weboldal tulajdonosa a Sun System Szolárium Nagykereskedés. © Minden jog fenntartva!

Kiemelten felhívjuk a versenytársak figyelmét, hogy az oldal tartalma, gondolatai, példái és eszmefuttatásai szerzői jogvédelem alatt állnak!
Amennyiben ezzel hasonlót vélünk felfedezni bármely versenytársunk írott, nyomtatott vagy elektronikus formájú megjelenésében, haladéktalanul és felszólítás nélkül jogi eljárást indítunk!