Elköltöztünk

2019-es újdonság: Chocolate Brown MIX

Ha nem csak szolizni akarsz, hanem banulni is

Csokicső Hivatalos Facebook oldal

A Csokicső® használat szabályai stúdiók részére

1. Nem a vendég dönti el hány percre megy!!! A biztonságos barnulás miatt bármikor megszabhatjátok a maximális időt. Ha úgy gondoljátok a vendég vélhetően meg fog égni az általa választott készülékben, vagy az általa választott barnulási idővel, ajánljatok neki kevesebb időt, vagy „gyengébb készüléket! A leégést NEKTEK kell megelőzni! Használjátok akár a „több pénzed marad”, „nem szeretném, hogy leégj”, „a Te érdekeidet képviselem” és a „nagyon megbánnád” kifejezéseket. Minden erőtökkel akadályozzátok meg a leégést!

2. Szóljatok a vendégnek, hogy hagyjon magán valami ékszert, mert azzal látni fogja, hogy mennyit barnult!

3. A túlzottan barna vendégeknek nyugodtan mondjátok el a véleményeteket, hogy szerintetek ez már sok és lehet, hogy nem látja magán, de a színe inkább gáz, mint jó!

4. A fehér bőrű, világos szemű vendégekre különösen vigyáznotok kell! Ha Ők megégnek 2-3 alkalommal, biztosan nem jönnek többet!

5. Azokat a vendégeket, akik naponta akarnak járni, beszéljétek le a sűrű szoláriumozásról és inkább adjatok nekik önbarnítót tartalmazó krémet a „pihenő” időszakra.

6. Minden vendégnek adjatok védő szemüveget, vagy közöljétek vele, hogy nagyon kicsit sem nyithatja ki a szemét. Az arcbarnítóktól nagyon rövid idő alatt is begyulladhat a szem, figyelmeztessétek őket!

7. Ha látjátok, hogy új a vendég, eleinte csak nagyon kevés időkre engedjétek be őt! Sokkal jobb, ha azt mondjuk utána „legközelebb talán már mehetsz kicsit többre is”, mintha hagynánk leégni.

8. Ne feledjétek, a vendégek számára Ti vagytok a szakemberek, Ti értetek hozzá, hát irányítsátok is Őket az egészségesebb és professzionálisabb barnulás irányába. Meg fogják hálálni!


Szerzői Jogok | Nyitóoldal | Árlista | Marketing | Csokicső térkép | Kapcsolat

A www.csokicso.hu weboldal tulajdonosa a Sun System Szolárium Nagykereskedés. © Minden jog fenntartva!

Kiemelten felhívjuk a versenytársak figyelmét, hogy az oldal tartalma, gondolatai, példái és eszmefuttatásai szerzői jogvédelem alatt állnak!
Amennyiben ezzel hasonlót vélünk felfedezni bármely versenytársunk írott, nyomtatott vagy elektronikus formájú megjelenésében, haladéktalanul és felszólítás nélkül jogi eljárást indítunk!