Elköltöztünk

2019-es újdonság: Chocolate Brown MIX

Ha nem csak szolizni akarsz, hanem banulni is

Csokicső Hivatalos Facebook oldal

Chocolate Brown HOT lámpacsalád

2022 Új fejlesztés, új technológia, új szint a barnításban!

Chocolate Brown HOT az új szint, hogy viselj új színt.

Chocolate Brown HOT

Minden szoláriumüzemeltető legfontosabb feladata a szolgáltatás minőségének növelése, a vendégkör bővítése és az elpártolás megakadályozása. Álláspontunk szerint a szolárium szolgálatatás eredményessége elsődlegesen a vendégek barnulásán, azaz a szoláriumcsöveken múlik. A magasabb minőségű csövekkel működő szolgáltatások jellemzően nagyobb bevételt termelnek, mert a vendégkör nyitott a minőség emelkedése felé. Álláspontunk szerint új vendéget elsősorban a szolgáltatás javításával lehet elérni és megtartani. Egy ismert és közkedvelt prémium szoláriumcső tovább fejlesztett változata kiváló lehetőséget nyújt a mai nehezen kiszámítható világban, új vendégek becsábítására és megtartására.

Tudjuk, hogy segítenünk kell a vevőinket és azt is tudjuk hogyan kell ezt hatékonyan csinálni, hogy valódi, kézzel fogható eredménye legyen a stúdiókban!

De hogyan tudunk segíteni abban, hogy a vevőinknek több vendége legyen?

Nem tesszük fel a vevőink üzleteit olyan listára amit szinte senki nem keres, nem jelenítünk meg partnereinket olyan social media felületen, ahonnan egy vendég sem érkezik a stúdióba!

Igazi eredményeket elsősorban a nagyszabású, országos nagy tömeget érintő, országos média kampányok hoznak ezért a Retro, a Rádió1, a Sláger Fm frekvenciáin hozunk létre óriáskampányt, az új Chocolate Brown Hot szoláriumcsővel üzemeltető partnereinknek.


Szerzői Jogok | Nyitóoldal | Árlista | Marketing | Csokicső térkép | Kapcsolat

A www.csokicso.hu weboldal tulajdonosa a Sun System Szolárium Nagykereskedés. © Minden jog fenntartva!

Kiemelten felhívjuk a versenytársak figyelmét, hogy az oldal tartalma, gondolatai, példái és eszmefuttatásai szerzői jogvédelem alatt állnak!
Amennyiben ezzel hasonlót vélünk felfedezni bármely versenytársunk írott, nyomtatott vagy elektronikus formájú megjelenésében, haladéktalanul és felszólítás nélkül jogi eljárást indítunk!