Ha nem csak szolizni akarsz, hanem banulni is

D-vitamin

2

6

Csokicső tulajdonságok

A Csokicső® használat szabályai

1. A számotokra megfelelő bőrszín elérése lassú biokémiai folyamat, ne akarjátok, hogy gyorsabb legyen, mert sosem lesz az! Ez egészségesen 2-3 hét, a „hétvégi bulikra” kellő időben kell felkészülni, ha lemaradtál, ne ronts tovább a helyzeten. Rendszeresen, ésszerűen és türelmesen alapozzatok. Ez gyorsabban nem megy!

2. Ha lehet, hagyjatok magatokon valami ékszert, mert az mindig emlékeztetni tud „honnan indultál”. Nagyon jó, ha látjátok a különbséget, mert így kevésbé hiszitek azt, hogy alig vagytok barnák!

3. Sose vigyétek túlzásba a szolizást! A túlzott szolizás nem egészséges, na nem kell egyből rosszindulatú daganatokra gondolni, mert azért azt általában megelőzi a szervezet részéről egy-két komoly előjelzés, de a kis baj is baj. Nem hiszem, hogy akár egy átmeneti napallergia bárkinek hiányozna!

4. Ne akarjatok túlbarnult bőrszínűek lenni! Egyrészt, mert egyáltalán nem néz ki jól, másrészt, mert nem egészséges. Ha a nagyon sötét színeket kedvelitek, inkább használjatok önbarnítót (mondjuk annak semmilyen biopozitív hatása nincs, de nem is lehet túlzásba vinni).

5. Soha ne szolizzatok három napon belül kétszer vagy sűrűbben! Minden szolizás között hagyni kell legalább három napot. Természetesen ez idő alatt napozni sem lehet.

6. Törekedjetek a megfelelő mértékű, átgondolt, ésszerű rendszerességre, még ha eleinte kényelmetlenebb is, mert azt leszámítva, hogy egészséges, még pénztárcabarát is!

7. Minden esetben csukva kell tartani a szemet szolizásnál és célszerű védőszemüveget használni. Soha ne nyissátok ki a szemeteket szolizás közben, ez nem játék!

8. Kérjetek információt a személyzettől, ha úgy érzitek nincs képben, vagy nem érdekli a dolog, keressetek inkább más szoláriumot!

9. Szoláriumozás közben ne használjatok olyan krémet ami nem kifejezetten szoláriumozás előtti kozmetikum, mert lehet, hogy fototoxikus és bőrkárosodást okozhat.

10. A sminket és a bőrre fújt parfümöt is távolítsátok el szolizás előtt.

Köszönjük, hogy ellátogattatok oldalunkra! Kérlek, fogadjátok meg az itt szereplő ajánlásokat, mert a Ti érdeketekben tettük azokat!


Szerzői Jogok | Nyitóoldal | Árlista | Marketing | Csokicső térkép | Kapcsolat

A www.csokicso.hu weboldal tulajdonosa a Sun System Szolárium Nagykereskedés. © Minden jog fenntartva!

Kiemelten felhívjuk a versenytársak figyelmét, hogy az oldal tartalma, gondolatai, példái és eszmefuttatásai szerzői jogvédelem alatt állnak!
Amennyiben ezzel hasonlót vélünk felfedezni bármely versenytársunk írott, nyomtatott vagy elektronikus formájú megjelenésében, haladéktalanul és felszólítás nélkül jogi eljárást indítunk!